Rating szóstego MNA wyniósł 1.20. Jest to kolejny wzrost.
Na gali powrócił Andrzej Supron w roli komentatora. Oficjele są z niego zadowoleni i rozważają aby po High Level Supron odszedł od MB.
Wczoraj zwolniony został Abyss. Prawdopodobnie spowodowane jest to kolejną kontuzją zawodnika UWF spowodowaną przez tego wrestlera. Po The Mizie Abyss odesłał do szpitala Randy'ego Ortona i nie wiadomo kiedy The Viper powróci do akcji.
Kilka dni wcześniej z organizacją pożegnał się także Dolph Ziggler. Show-Off zdecydował, że UWF nie jest miejscem dla niego i powrócił do WWE.
Heath Slater wygrał wreszcie walkę! Na piątym MNA pokonał Micka. Po walce wyzwał HBK o walkę o pas TV na High Level. HBK zgodził się.
Na tej samej gali powróciła grupa NWO w składzie: Hulk Hogan, Bret Hart i Dean Ambrose. Prawdopodobnie kolejna osoba ma do nich dołączyć w niedalekiej przyszłości. Mówi się o topowej gwieździe UWF.
UWF zrezygnowało z planu grupy Erica Bischoffa. Zdecydowano, że nie jest to najlepszy pomysł i lepszym rozwiązaniem będzie NWO.
Ted DiBiase poinformował na oficjalnej stronie UWF, że po zwolnieniu Abyssa zdecydował się okroić King of the Mountain Match do pięciu uczestników. Challenge Match o miejsce zwolnione przez Monstera odbędzie się na siódmej edycji MNA.
Oto jak się zapowiada gala High Level, która odbędzie się 26 maja:
Polish Tables Match
MB vs Orion
Television Championship Match
Shawn Michaels (c) vs Heath Slater
Money in the Bank Ladder Match
Bret Hart vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???
UWF Championship King of the Mountain Match
CM Punk (c) vs Jay Lethal vs ??? vs David Kul vs Ted DiBiase jr.
napisałeś że ktoś ma dołączyć do NWO a później, że może zostać rozwiązane. Troche bez sensu.
To jedyne zastrzeżenie a po zatym jest ok.
Grupa Erica Bischoffa to nie NWO. To Abyss, CM Punk i David Kul. Czytaj uważnie tygodniówki.
oj sory przeczytałem , będzie rozwiązanie, mój błąd. Jeszcze raz sory.
Uważam, że jako mistrz zasługuję chociaż na jednego newsa. Na pewno Punk zasługuje bardziej niż MB...
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
(28.04.2013 - ??.??.????)
Ta tylko że wokół Punka według mnie nic się nie dzieje.
No tak, feud z prezesem to nic takiego, masz rację...
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
BarFran napisał:
Ta tylko że wokół Punka według mnie nic się nie dzieje.
A czy to, że jest mistrzem, to nie wystarcza?

"The Million Dollar Son" Ted Dibiase Jr.
0-0-0
"The Panama City Playboy", "The Biggest Star in UWF" Adam Cole
1-0-0
A co mogę napisać o Punku? Możecie dać jakąś propozycję
No że np ma wolne za tydzień, że feud z prezesem rośnie, że wygrał Handicap match.
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion