Tutaj wszyscy wrestlerzy UWF mogą dodawać swoje wpisy.
@Black Machismo
@Monday Night Attack tuż tuż a wraz z tym wydarzeniem zbliża się mój wielki debiut w @UWF. #WoooYeeeah!

James King
Wins: 0
Draws: 0
Loses: 0
Już niedługo @MondayNightAttack na @UnitedWrestlingFederation niech mój przeciwnik lub przeciwnicy się szykują... #Iwillkickyourass
Ostatnio edytowany przez Bury (2013-03-29 22:09:14)

.:Streak:.
2/0/1
@OneManBand
Już za kilka dni One Man Band Heath Slater spuści komuś porządny łomot! Szykujcie się na pojawienie się na Monday Night Attack największej gwiazdy Rocka!
@TheAwesomeOne
Nareszcie się doczekaliśmy! Już 8 kwietnia ujrzymy pierwszą galę w całej historii United Wrestling Federation - Monday Night Attack! Właśnie na tej gali ujrzycie debiut Mr. Awesome The Miza! Nie mogę się doczekać, a wy moi przeciwnicy niech się szykują!!!

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions
@RealAmerican
Monday Night Attack już wrótce. Main Event, wszystkie oczy na mnie. Szykujcie się na lekcje z historii Ameryki!
#America4Americans
"Undisputed" UWF Champion
(High Level: 26.05.2013)
Już wiadomo, że 8 kwietnia na @MondayNightAttack będzie Triple Threat Match, w którym zmierzę się z @DanDowson i @Sinsider. Przeciwnicy szykujcie się, bo nie będzie zmiłuj. #UWF

2/0/1
@TheRealDragonbornWarrior Nikogo nie obchodzą Wasze walki. Muszę Wam przekazać przykrą wiadomość.. w momencie gdy na samym początku gali wejdę do ringu, wyciągnę z przeciwnika cały ból.. nikt nie będzie skupiał się na Waszych walkach. Wszystkim będzie nasuwać się na język tylko - Hiroshi.

szykujcie się na wielką pompe na Monday Night
Attack niema odwrotu
KURTYNA ZAPADŁA!
@DanDowson @Sinsider szykujcie się... #Iwillkickyourass

2/0/1
@TheRealDragonbornWarrior #Randy Orton patrząc na twoje wpisy widzę głupią, arogancką i zapatrzoną w siebie personę. Nie cierpię takich osób jak ty. Myślą, że mają nazwisko to mają wszystko, a tak naprawdę nie mają nic. Ja mam za to coś czego ty nigdy nie dostaniesz.. coś wspaniałego - szacunek od Japońskich fanów, którzy nie będą Ci bić brawa za pierwszą lepszą akcję. Są to fani, którzy rzadko biją brawo.. a jak to robią to już wiesz, że możesz nazwać się jednym z najlepszych wchodząc po wejściu na ring Amerykański taki jak ten.. #UWF. Taka rada na przyszłość wężyku.. nie wychodź na konfrontacje z smokiem bo możesz się poparzyć.
Ostatnio edytowany przez Koper (2013-03-30 18:04:46)

@TheRealDragonbornWarrior ja się nie poparzę... pamiętaj nie baw się ogniem bo się zeszczysz w nocy... Ja nie myślę, że jestem najlepszy... Ja wiem, że jestem najlepszy. I ja nie szukam zaczepki jak ty. Szanuję zawodników, którzy szanuja mnie... a ja widzę, że wymyśliłeś pierwszy lepszy tekst i tyle... Powtarzam, nie szukam zaczepki, ale jak ktoś nadepnie mi na odciska ja mu oddam. #Becareful #Iwillkickyourass

2/0/1
@TheAwesomeOne
Już nie mogę doczekać się debiutu! Razem z powracającym do westlingu Sexy Boy'em rozniesiemy David Küla oraz Jay Lethala! Już tylko czekam na ten moment!

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions
@TheAwesomeOne Pokaż na najbliższej gali jaki jesteś niesamowity... Zobaczy się czy twój przydomek nie jest wyssany z palca... Powodzenia. #MondayNightAttack

2/0/1